Klientudtalelser

" "

Jeg har gennem størstedelen af mit liv kæmpet med tanken om ikke at være god nok og at acceptere mig selv som jeg er. Mine private forhold var begyndt at lide under dette, og det var her jeg kontaktede Simon.
 
Simon har fra første samtale været lyttende og er kommet med gode råd og værktøjer jeg har kunne bruge til at udvikle mig. Der har fra første møde været fremgang, og dette kan skyldes at Simon ikke er låst af hvad der er planlagt vi skal snakke om, men mere på hvad jeg har brug for at tale om på dagen.
 
Simon har den tilgang at nye tiltag ikke behøver at lykkes 100%, men at lykkes med 5% stadig er fremgang, hvilket har været med til at jeg aldrig har frygtet at fortælle når tingene ikke er gået helt efter planen.
 
En samtale med Simon er mere som at snakke med en god ven end med en psykolog.
Tinna
December, 2022

I det sidste halve år har jeg været i forløb hos Simon, hvor har han formået at få mig til at være mere åben og ærlig om mine udfordringer.

Jeg gik fra at have svært ved at åbne mig op og sætte ord på mange af de problemer jeg havde, til nu at forstå mig selv og mine udfordringer endnu bedre. Samtidig har jeg nu lettere ved at være ærlig og åben i mit liv, som var en af mine store udfordringer.

Simon forstår at sætte sig ind i det, som jeg følte var de mest specifikke og uoverskuelige problemer, og gav mig en ro og bekræftelse på at jeg ikke er alene om mine problemer.

Simon har været i stand til at sætte sig ind i min situation, og give mig lige præcis de værktøjer, som jeg har behov for. Dette har blandt andet været god teoretisk forståelse og fantastisk formidling.

Jeg kan varmt anbefale Simon til enhver, som har behov for at forstå sig selv. Især når det kommer til emner som angst, depression og eksistentialisme.

Anders
Oktober, 2022