Ofte stillede spørgsmål

Her har jeg samlet en række spørgsmål og svar der måske kan hjælpe dig hurtigere end jeg kan nå at svare dig.
Hvis ikke du finder hvad du søger her, hører jeg gerne fra dig gennem kontaktformularen.

Det er ikke nødvendigt med en henvisning for at booke en tid til en samtale. Da jeg ikke har aftale med det offentlige, er det ikke muligt at få tilskud til samtaler fra det offentlige. 

Fordelen ved ikke at gå gennem det offentlige er at du ofte kan starte med første samtale indenfor 1 uge - mens ventetiden med henvisning fra egen læge ofte er 6 måneder.

Samtaler varer som udgangspunkt 50 minutter. Hvis du er interesseret i en længere samtale, er du velkommen til at tage kontakt for en aftale om dette. 

Hvis du er i tvivl om din problemstilling kræver en helt særlig viden, kan du beskrive dette når du først tager kontakt. Derefter kan jeg tage stilling til det og evt. anbefale dig en anden psykolog der er bedre egnet til lige din situation.

Dette er beskrevet i blogindlægget lige her:

https://www.terapirasmussen.dk/online-psykolog/

Du er dog velkommen til at stille yderligere spørgsmål, og det er ligeledes muligt at tage den første samtale over telefonen (og dermed uden videosignal).

I bookingsystemet er der åbent for bestillinger mellem 10-15. Udenfor dette tidsrum er det muligt at få en tid efter aftale - brug gerne kontaktformularen hvis dette er relevant for dig.

Det vil oftest være muligt at få en tid indenfor en uge fra du først tager kontakt. 

De fleste samtaler foregår med video gennem den sikre platform Whereby - enten via din computer eller telefon.

 

Nogle klienter foretrækker dog at tale over telefonen og undlade videodelen, særligt ved første samtale. Dette er altid en mulighed.

 

Du kan læse mere om online terapi lige her:
Blog indlæg: online psykolog